Usein kysyttyä

Mitä hyötyä rekisteröitymisestä on?

Rekisteröitymällä Kaleva.fi verkkopalveluun voit luoda oman nimimerkin, jota voit käyttää kommentoidessasi verkkolehden sisältöä tai osallistuessasi Juttutuvan keskusteluihin.

Rekisteröityneet käyttäjät ohittavat myös kommenttien ja viestien esimoderoinnin eli kirjoituksesi julkaistaan saman tien.

Kaleva-tilillä kirjaudut myös eKalevaan ja pääset sitä kautta lukemaan näköislehtiä. Jos olet Kalevan tilaaja, muista kytkeä Kalevan asiakasnumerosi Kaleva-tiliin rekisteröitymisen yhteydessä tai Omat tiedot -sivun kautta.


Maksaako rekisteröityminen?

Verkkopalvelu www.kaleva.fi on kaikilta osin käyttäjälle ilmainen palvelu.

Sen sijaan eKalevan näköislehtisisältö on maksullista. Kale!-kaupunkilehti on luettavissa veloituksetta eKalevan kautta, kun kirjaudut eKalevaan Kaleva-tililläsi.


Olen unohtanut salasanani. Miten toimin?

Voit muuttaa salasanasi Unohditko salasanasi -toiminnon kautta. Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.


Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Miten toimin?

Rekisteröimäsi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi.


Olen rekisteröitynyt Kaleva.fi verkkopalveluun ja hävitin tunnukseni aktivointilinkin sisältävän sähköpostin. Miten toimin?

Saat sähköpostin uudelleen itsellesi seuraavasti: avaa Omat tiedot -sivu ja klikkaa sähköpostiosoitteesi alla näkyvää "Lähetä uusi vahvistusviesti sähköpostiini."-tekstiä, jolloin saat uuden vahvistuslinkin sähköpostitse.


Käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoitteeni muuttuu, miten muutan käyttäjätunnukseni?

Jos käyttäjätunnuksesi (=sähköpostiosoite) muuttuu, kirjaudu nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja mene Omat tiedot -sivulle. Tätä kautta pääset vaihtamaan uuden käyttäjätunnuksen eli sähköpostiosoitteesi.

Kun annat uuden käyttäjätunnuksen (=sähköpostiosoitteen), lähtee sinulle uuteen osoitteeseen vahvistusviesti. Viestissä olevasta linkistä voit vahvistaa käyttäjätunnuksen muutoksen.


Yrittäessäni rekisteröityä sain ilmoituksen, että sähköpostiosoite on jo käytössä. Mitä tämä tarkoittaa?

Olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnuksen (=sähköpostiosoitteesi) Kaleva.fi verkkopalveluun. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit muuttaa sen Unohditko salasanasi -toiminnon kautta. Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.


Haluan vaihtaa nimimerkkiäni, miten toimin?

Kirjaudu sisään palveluun, mene "Omat tiedot" sivulle. Valitse Muokkaa ja pääset vaihtamaan nimimerkkisi. Nimimerkkiä voi vaihtaa yhden kerran.


Haluan poistaa nimimerkkini ja omat tietoni palvelusta, mitä teen?

Poistaaksesi nimimerkkisi ja omat tietosi palvelusta sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun.


Jos kirjaudun Facebook-tunnuksillani, näkyvätkö kommenttini ja viestini myös Facebookissa?

Käyttäessäsi Facebook-tunnuksiasi kommenttisi ja viestisi eivät näy Facebookissa.

Kaleva.fi:ssä ei julkaista mitään Facebookissa julkaisemaasi materiaalia, kuten profiilikuvaa, Facebook-nimimerkkiäsi tai Facebookissa kirjoittamiasi kommentteja.